Vanaf 19 mei gaan we weer spelen

Eindelijk is het zover. De batjes en balletjes mogen weer uit de kast. Er zijn een paar spelregels – die we nog kennen van het afgelopen jaar – waar we ons aan moeten houden. En het is natuurlijk ook erg jammer dat de Spantbar van Patrick en Dunja nog dicht is, want naast het tafeltennissen komen we tenslotte ook om gezellig even te kletsen en de week door te nemen, toch?

Even op een rijtje wanneer we beginnen:

  • Woensdag 19 mei  start de seniorengroep als eerste, van 15:00-16:00.
  • Vrijdagavond 21 mei kan er weer getraind worden van 20:30-22:30.
  • Zaterdag 22 mei traint de jeugd o.l.v. Lennert en Arie van 10:00-11:30.
  • Dinsdag 25 mei traint de jeugd o.l.v. Björn en Arjo van 18:30-20:00 en
    daarna spelen de senioren van 20:00-21:30.

Er gelden wel nog een aantal beperkingen en regels. Die staan in het coronaprotocol – die kun hier downloaden en lezen en hangt ook op het prikbord in ‘t Spant. Belangrijk: draag een mondkapje op de momenten dat je niet speelt en hou er rekening mee dat kleedkamers en douches nog gesloten zijn. Omdat we een kleine vereniging zijn doen we geen reservering vooraf, maar er wordt wel weer geregistreerd wie er aanwezig waren (zowel voor senioren als junioren).