Agenda

Open Leimuidense dubbel kampioenschappen

Het vroegere Bedrijventoernooi is drie jaar geleden met groot succes vervangen door de Open Leimuidense dubbel kampioenschappen. Dit toernooi op vrijdagavond 20 oktober om 20:30 uur is toegankelijk voor iedereen die een batje kan vasthouden. In verschillende klassen kan er meegedaan worden.

Er zijn mooie prijzen, maar gezelligheid staat natuurlijk voorop!

Vragen hierover bij pr@ttv-playfair.nl

FAIR 2023

Op zaterdag 28 oktober om 13.00 uur gaan de deuren open voor een gezellige Fair. We willen er voor jong en oud een leuke ontmoetingsmiddag van maken met leuke kraampjes, spellen en activiteiten met traktatie voor de kleintjes. Er zijn leuke tafeltennisspellen, een sjoelcompetitie, het Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen zullen er zijn en een gezellig (binnen-)terras voor koffie met zelfgebakken taart of een andere versnapering.

Tot 17.00 uur kunt u de Fair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en lekker dorps bijkletsen. Zie voor meer informatie de speciale Fair-pagina.

Let’s play table tennis! – Kom en speel tafeltennis!

Tournament for new inhabitants!

We would like to invite all the new inhabitants of our community Kaag en Braassem for a Table Tennis tournament. Meet and greet nice people while enjoying playing ping pong. You don’t need any playing skills … it’s just for fun!

Meet us on Friday 1 December 2023 at 20:30 hour in ‘t Spant Leimuiden.

If you have any questions about this, mail to: pr@ttv-playfair.nl

 

Toernooi voor nieuwe inwoners!

We nodigen alle nieuwe inwoners van de gemeente Kaag en Braassem uit voor een Tafeltennistoernooi. Ontmoet leuke mensen tijdens een spelletje ping pong. Je hoeft niet te kunnen tafeltennissen … het is vooral voor de gezelligheid en de lol.

Kom op vrijdag 1 december 2023 om 20:30 uur in ‘t Spant te Leimuiden.

Heeft u vragen hierover, mail dan naar: pr@ttv-playfair.nl

Kersttoernooi Senioren

Een nieuwe opzet van het aloude Kersttoernooi. Leden, woensdagmiddagspelers en vrienden van Play Fair zijn uitgenodigd om mee te doen met een laddertoernooitje in kerstsfeer. Zoals altijd zijn op deze avond ook introducees van harte welkom.

We starten met een inloop met koffie en cake! Vrijdag 22 december, vanaf 20:00 uur in ‘t Spant te Leimuiden.

Kersttoernooi voor de jeugd

Ook de jeugd sluit het jaar af met een gezellig toernooi. In kerstsfeer zullen er verschillende spellen gedaan worden. Winnen heeft vandaag geen prioriteit, gezelligheid staat voorop. En onder leiding van Lennert en Arie zal dat zeker gaan lukken. Zaterdag 23 december om 10:00 uur in ‘t Spant.

Ook voor jullie geldt: vandaag mag je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen!

Voorronden mix-dubbel clubkampioenschappen 2024

Op vrijdag 12 januari 2024 zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op de clubdag op zondag 28 januari 2024.

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen 2024

Op vrijdag 19 januari 2024 worden de voorronden gespeeld van het dubbelspel. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 28 januari 2024.

Voorronden woensdagmiddaggroep clubkampioenschappen 2024

De laatste woensdag voor het clubweekend, op woensdag 24 januari 2024, zijn er de enkelspel clubkampioenschappen. De hele woensdagmiddaggroep zal met elkaar de strijd aan gaan voor een plek in de finale op zondag 28 januari 2024.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen 2024

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op vrijdag 26 januari 2024 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 28 januari 2024.

Voorronden clubkampioenschappen jeugd 2024

Zaterdag 27 januari 2024 van 10:00 tot 12:30 is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de clubkampioenschappen jeugd 2024. Er wordt gespeeld om mooie prijzen in het enkel en dubbel. Alle finalewedstrijden worden op zondag 28 januari 2024 gespeeld.

Clubdag 2024

Op zondag 28 januari 2024 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ‘t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finalepartijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen.

 

Algemene Ledenvergadering 2024

Alle leden en vrienden van Play Fair worden uitgenodigd om deze ledenvergadering bij te wonen op maandag 8 april 2024 om 20:00 in ‘t Spant.