Start voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie gaat weer van start in de week van 30 januari 2023. De laatste wedstrijd wordt dan gespeeld op vrijdag 28 april.

Scholierentoernooi “The Battle”

Op dinsdagmiddag 21 februari kunnen de scholieren uit Leimuiden, Rijnsaterwoude en Woubrugge weer om de eer en de prijzen strijden.

De groepen 5 t/m 8 beginnen om 14:15 uur en spelen een competitie voor de podiumplekken met prijzen.

De groepen 3 en 4 beginnen om 15:15 uur en doen tafeltennisspelletjes waarmee ook prijzen te winnen zijn.

Afdeling West organiseert meisjestoernooi Make-up Masters

Op Op zaterdag 25 maart van 10:00 tot 15:00 uur zal er een meisjestoernooi georganiseerd worden bij Play Fair in ‘t Spant. Dit promotietoernooi wordt uitgezet door de afdeling West. Meisjesleden en vriendinnetjes worden uitgenodigd voor dit gezellige toernooi.

Het is een enkelspel toernooi. Ook vriendinnen zijn welkom om kennis te maken met de sport. Er wordt gespeeld in drie klassen, de A groep, B groep en vriendinnen groep. Voor de vriendinnengroep zullen er leuke speltafels worden klaargezet.

Naast het toernooi is er de mogelijkheid om je te laten op te laten maken naar eigen keuze! Ook is er gedacht aan leuke (kleurrijke) lekkernijen.

Algemene Ledenvergadering 2023

Alle leden en vrienden van Play Fair worden uitgenodigd om deze ledenvergadering bij te wonen op maandag 3 april 2023 om 20:00 in ‘t Spant.

FAIR 2023

Op zaterdag 28 oktober om 13.00 uur gaan de deuren open voor een gezellige Fair. We willen er voor jong en oud een leuke ontmoetingsmiddag van maken met leuke kraampjes, spellen en activiteiten met traktatie voor de kleintjes. Er zijn leuke tafeltennisspellen, een sjoelcompetitie, het Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen zullen er zijn en een gezellig (binnen-)terras voor koffie met zelfgebakken taart of een andere versnapering.

Tot 17.00 uur kunt u de Fair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en lekker dorps bijkletsen. Zie voor meer informatie de speciale Fair-pagina.