Agenda

Zomersluiting: 8 juli – 20 augustus!

Het Spant is gesloten van zaterdag 8 juli t/m zondag 20 augustus. Er kan dan dus niet worden getafeltennist. Iedereen een goede zomer gewenst en we zien elkaar hopelijk weer vanaf dinsdag 22 augustus!

Na de zomerstop

Dinsdag 22 augustus is het weer zover, de zomerstop is voorbij en er kan weer getraind worden. Om 18.30 uur kan de competitiespelende jeugd weer aan de slag en om 20.00 uur de senioren.

Woensdag 23 augustus start de woensdagmiddaggroep weer om 14:30 uur.

Vrijdag 25 augustus is de eerste vrije trainingsavond.

Zaterdag 26 augustus om 10.00 uur is het de beurt aan de jongste jeugd.

FAIR 2023

Op zaterdag 28 oktober om 13.00 uur gaan de deuren open voor een gezellige Fair. We willen er voor jong en oud een leuke ontmoetingsmiddag van maken met leuke kraampjes, spellen en activiteiten met traktatie voor de kleintjes. Er zijn leuke tafeltennisspellen, een sjoelcompetitie, het Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen zullen er zijn en een gezellig (binnen-)terras voor koffie met zelfgebakken taart of een andere versnapering.

Tot 17.00 uur kunt u de Fair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en lekker dorps bijkletsen. Zie voor meer informatie de speciale Fair-pagina.