Kersttoernooi Senioren

Een nieuwe opzet van het aloude Kersttoernooi. Leden, vrienden met aanhang en introducees zijn uitgenodigd om mee te doen met een laddertoernooitje in kerstsfeer.

Zoals altijd zijn op deze avond ook introducees van harte welkom! Vrijdag 16 december, 20:00 uur in ‘t Spant te Leimuiden.

Kersttoernooi voor de jeugd

Ook de jeugd sluit het jaar af met een gezellig toernooi. In kerstsfeer zullen er verschillende spellen gedaan worden. Winnen heeft vandaag geen prioriteit, gezelligheid staat voorop. En onder leiding van Lennert en Arie zal dat zeker gaan lukken. Zaterdag 17 december om 10:00 uur in ‘t Spant.

Ook voor jullie geldt: vandaag mag je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen!

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen 2023

Op vrijdag 6 januari 2023 worden de voorronden gespeeld van het dubbelspel. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 22 januari 2023.

Voorronden mix-dubbel clubkampioenschappen 2023

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen is gewoonlijk de mix dubbel voorronden, maar nu als tweede avond. Op vrijdag 13 januari 2023 zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op de clubdag op zondag 22 januari 2023.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen 2023

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op vrijdag 20 januari 2023 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 22 januari 2023.

Clubkampioenschappen jeugd 2023

Zaterdag 21 januari 2023 van 10:00 tot 12:30 is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de clubkampioenschappen jeugd 2023. Er wordt gespeeld om mooie prijzen in het enkel en dubbel. Alle finalewedstrijden worden op zondag 22 januari 2023 gespeeld.

Clubdag 2023

Op zondag 22 januari 2023 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ‘t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finalepartijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen.

Start voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie gaat weer van start in de week van 30 januari 2023. De laatste wedstrijd wordt dan gespeeld op vrijdag 28 april.

Algemene Ledenvergadering 2023

Alle leden en vrienden van Play Fair worden uitgenodigd om deze ledenvergadering bij te wonen op maandag 3 april 2023 om 20:00 in ‘t Spant.

FAIR 2023

Op zaterdag 28 oktober om 13.00 uur gaan de deuren open voor een gezellige Fair. We willen er voor jong en oud een leuke ontmoetingsmiddag van maken met leuke kraampjes, spellen en activiteiten met traktatie voor de kleintjes. Er zijn leuke tafeltennisspellen, een sjoelcompetitie, het Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen zullen er zijn en een gezellig (binnen-)terras voor koffie met zelfgebakken taart of een andere versnapering.

Tot 17.00 uur kunt u de Fair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en lekker dorps bijkletsen. Zie voor meer informatie de speciale Fair-pagina.