Voorronden mixed-dubbel clubkampioenschappen 2022

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen is gewoonlijk de mix dubbel voorronden, maar nu als tweede avond. Op vrijdag 20 mei 2022 zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op de clubdag op zondag 12 juni 2022.

Familietoernooi

Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij elk lid een team zoekt met familieleden. Kinderen vragen ouders, broertjes en zusjes. Senioren vragen hun kinderen of ook broers en zussen. En zelfs de combinatie opa en kleinzoon is al een paar keer voorgekomen.

Doe mee aan dit immer gezellige familietoernooi op zaterdag 4 juni 2022 om 11:00 uur in ‘t Spant.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen 2022

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op vrijdag 10 juni 2022 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 12 juni 2022.

Voorronden enkel en dubbel clubkampioenschappen jeugd 2022

Zaterdag 11 juni 2022 is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de finaleplaats op zondag 12 juni.
De jeugd speelt op dezelfde dag de voorronden enkel en dubbel.

Clubdag 2022

Op zondag 12 juni 2022 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ‘t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finalepartijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen.

Play Fair op de Braderie

Op woensdag 15 juni zal er een marktkraam ingericht worden op de Braderie. Tenminste … als er voldoende paar vrijwilligers zijn om de kraam te bemannen. We zullen de kraam weer inrichten met een beetje promotie, fotoboeken en een raadspel. We blikken terug op 60 jaar tafeltennis met wat oud fotomateriaal en video’s, maar kijken ook naar de toekomst met flyers voor nieuwe activiteiten. Als het mogelijk is stellen we ook weer de tafeltennisrobot op die altijd een succesnummer is.

De braderie duurt van 12:00 tot 20:00 uur. Maar we kunnen zelf met de vrijwilligers bepalen hoe lang we er blijven staan.

FAIR 2022

Op zaterdag 8 oktober om 13.00 uur gaan de deuren open voor een gezellige Fair. We willen er voor jong en oud een leuke ontmoetingsmiddag van maken met leuke kraampjes, spellen en activiteiten voor de kleintjes. Het Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen zullen er zijn en een gezellig (binnen-)terras voor koffie met taart of een andere versnapering. Veel moet nog worden ingevuld, dus iedereen die een leuk idee heeft … kom er maar mee! Het mag van alles zijn, van hoefijzerwerpen tot tafeltennis, met als grondgedachte dat Play Fair een leuke middag in het dorp verzorgt.

Tot 17.00 uur kunt u de Fair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en lekker dorps bijkletsen.

Zie voor meer informatie de speciale Fair-pagina.

Oud-leden Jubileum toernooi

Op 13 mei 2020 bestond Play Fair 60 jaar. Omdat het jubileum in 2020 én in 2021 niet georganiseerd kon worden, is besloten om het jubileum uit te stellen naar het najaar van 2022 als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het Oud-leden toernooi zal dan op vrijdagavond 11 november 2022 georganiseerd worden. Iedereen die lid is geweest of nog steeds lid is wordt van harte uitgenodigd zich te melden via email jubileumplayfair@outlook.com.

Wil of kun je niet meer meedoen aan het toernooi, dan ben je natuurlijk toch van harte welkom in onze zaal en op de tribune om met elkaar oude herinneringen te delen en iedereen aan te moedigen.

Jubileum Play Fair: Tafeltennis-kermismiddag en Feestavond 60’s-70’s

Op 13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we al meer dan 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. Helaas kon dit in 2020 niet gevierd worden. Voor de zekerheid is dit evenement doorgeschoven naar het najaar van 2022, als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het feest zal dan op zaterdag 12 november 2022 georganiseerd worden. Het plezier zal er echter niet minder om zijn. De jubileumcommissie zal ons allemaal, leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar alvast in jullie agenda!

Nog niet alle details van het programma voor deze dag zijn precies bekend, maar het volgende staat in elk geval op de agenda:

• Op de feestelijke middag van 12 november 2022 tussen 12:00 en 15:00 creëren we een waar tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ‘t Spant zal worden ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen.

• ‘s Avonds zal er een spetterende feestavond zijn in 60’s en 70’s stijl voor alle leden, vrienden en partners. Het belooft een spektakel te worden en er zal een prijs zijn voor de mooiste outfit!