MJ tafeltennis speelparadijs met De Lei

Op 1 maart 2024 vanaf 8:30 creëren we een tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ‘t Spant zal zijn ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen. Tussen 9:30 en 14:00 uur komen verschillende groepen van De Lei langs om zich hiermee uit te leven.

Scholierentoernooi “The Battle”

Op vrijdagmiddag 8 maart kunnen de scholieren uit Leimuiden, Rijnsaterwoude en Woubrugge weer om de eer en de prijzen strijden.

De groepen 5 t/m 8 beginnen om 14:15 uur en spelen een competitie voor de podiumplekken met prijzen.

De groepen 3 en 4 beginnen om 15:15 uur en doen tafeltennisspelletjes waarmee ook prijzen te winnen zijn.

Bekijk hier de flyer voor dit spektakel.

Algemene Ledenvergadering 2024

Alle leden en vrienden van Play Fair worden uitgenodigd om deze ledenvergadering bij te wonen op maandag 8 april 2024 om 20:00 in ‘t Spant.

Play Fair Biljartavond

Op zaterdagavond 1 juni zal er een biljartspellenavond worden georganiseerd bij Café Keijzer. Alle (senior)leden en vrienden zijn uitgenodigd om hieraan mee te doen.

Hou de informatie in de nieuwsbrief hierover in de gaten.

FAIR 2024

Op zaterdag 26 oktober om 13.00 uur gaan de deuren open voor een gezellige Fair. We willen er voor jong en oud een leuke ontmoetingsmiddag van maken met leuke kraampjes, spellen en activiteiten met traktatie voor de kleintjes. Er zijn leuke tafeltennisspellen, een sjoelcompetitie en dartcompetitie, het Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen zullen er zijn en een gezellig (binnen-)terras voor koffie met zelfgebakken taart of een andere versnapering.

Tot 17.00 uur kunt u de Fair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en lekker dorps bijkletsen. Zie voor meer informatie de speciale Fair-pagina.