DigiFair was weer een succes!

Zaterdag 9 oktober was de finale van de Play Fair DigiFair 2021. Het was weer een succesvolle editie die onze vereniging een financieel duwtje in de rug geeft. We willen dan ook iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de loterij, intekenlijsten, stroopwafels of de veiling. Er was veel aanloop in de carport. De kluisfolder trekt nog altijd veel mensen. En terecht, want de kluis is drie keer geopend, wat de gelukkigen 50 euro opleverde. De stroopwafelverkoop was een groot succes, vooral op vrijdag en zaterdag bij de MCD, waar zowel de senioren als de jongste jeugd heel veel plezier hadden met hun taak. Er zijn in totaal 70 dozen, oftewel 840 pakjes verse Goudse stroopwafels aan de man gebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn dit jaar meer dan 2500 loten verkocht, tegen 1900 vorig jaar. De intekenlijsten voor de twee mega-zware – gesponsorde! – Jumbo boodschappentassen en voor de vijf diners, waren zo goed als uitverkocht. Ook de diners zijn gesponsord, en wel door De Rozenboom, De Parel, De Dyck, Bij René en Bij Jeff & Steve.

De veiling had minder kavels dan vorig jaar, maar heeft uiteindelijk toch een mooi bedrag opgeleverd (€ 960 tegen € 1560 vorig jaar). Als u nog ideeën heeft over wat er beter kan in de veiling dan horen we dat graag via: veiling@ttv-playfair.nl.

De uitslagen van de loterij, de intekenlijsten en de veiling kunt u hier downloaden: