Mooi MJ tafeltennisfeest voor De Lei

 

 

 

 

 

Op maandag 1 november was ‘t Spant in Leimuiden prachtig ingericht met een grote hoeveelheid tafeltennisspelletjes in allerlei vormen en maten. De kinderen van alle groepen 3 t/m 6 hebben zich kunnen uitleven in de diverse behendigheidsspelletjes. Coördinatie, snelheid en samenwerking werden op de proef gesteld. Maar iedereen had er vooral veel plezier aan, want dat staat bij tafeltennis, in elk geval bij Play Fair, altijd voorop.

 

 

 

 

 

 

Deze dag werd georganiseerd door MJ tafeltennis in samenwerking met Play Fair en De Lei. MJ biedt in combinatie met deze dag ook nog een coaching gesprek met de trainers Arie en Lennert. Die hebben weer veel ideeën opgedaan om samen met Björn de jeugdtraining nóg leuker te maken. De Lei heeft de roosters aangepast om op deze dag zoveel mogelijk groepen te kunnen laten meedoen. En de dag is gesubsidieerd door de NTTB én het gemeentelijk Sportakkoord. Dus zo hebben veel partijen samen iets moois neergezet.

Play Fair biedt als vervolg op deze dag een tafeltenniscursus aan voor kinderen die dat willen. De cursus is 10 weken voor 15 euro en start op zaterdag 13 november (10:00 – 11:30) in ‘t Spant. Aan het einde van de cursus is er voor iedere deelnemer een shirt en een diploma. Play Fair daagt je uit om het eens te proberen!