Play Fair op de braderie

Op een mooie zonovergoten woensdag heeft Play Fair zich weer laten zien op de braderie van Leimuiden. Er werden flyers uitgedeeld en boeken met oude foto’s werden doorgebladerd. Met veel gezelligheid werden er praatjes gehouden met voorbijgangers om ze te verleiden eens op een clubmiddag of avond mee te doen.

 

 

 

 

 

 

Jong en oud vermaakten zich bovendien met het spelen tegen de robot of op de ronde tafel die door MJ Tafeltennis Events waren neergezet en weer werden opgehaald..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antoinette, Tiny, Hedwig en Ina bemanden de kraam, terwijl Martin en Hans zich bezighielden met de robot en – vooral – met de balletjes in het struikgewas. De gehele tijd van 12:00 tot 19:00 werd zo makkelijk ingevuld. De stroom voor de robot konden we bij Rietdijk halen en Piet verzorgde nog een sateetje en een ijsje, waarmee de dag compleet was.

 

 

 

 

 

 

Dan was er nog het raadspel: hoeveel pingpongballetjes zitten er in de vaas. Het juiste antwoord was 107. Dhr Brussen zat er het dichtst bij met 108 geraden balletjes. De prijs is nog dezelfde avond door Antoinette en Hans overhandigd. Dhr. Brussen, die in de beginjaren van Play Fair zelf nog even heeft getafeltennist in het parochiehuis, was zeer verguld met deze officiële batjes en balletjes.