De jeugd vermaakt zich uitstekend bij Poldersport

Op zaterdag 9 juli hebben de jeugdspelers van Play Fair het seizoen op een spectaculaire manier afgesloten. Deze dag trokken Kayleigh, Lucas, Carlos, Sarah, Noa, Stijn, Jake, Pepijn, Fenna en Zoey, samen met Rob, Arie en Lennert naar De Kwakel om daar allerlei leuke uitdagingen aan te gaan. En er is flink genoten!

 

 

 

 

 

 

Dit is een verslagje van Stijn:

“Op 9 juni 2022 ging de tafeltennisjeugdgroep in de Kwakel poldersporten. Het terrein was heel groot en het had allemaal verschillende onderdelen. Er was een begeleider die zei wat we moesten doen. Bijv. over een sloot slingeren met een touw, op obstakels over het water heen en op een drijvend platform elkaar in het water duwen. Aan het einde gingen we nog buikglijden, dat was ook heel leuk. Nadat we hadden gedoucht kregen we nog een zakje chips en limonade.”

Als er meer verslagjes of stukjes komen, dan komen die hier ook bij.

Hier nog een paar leuke foto’s: