Meisjestoernooi Make-Up Masters

Op verzoek van de voorzitter van de toernooicommissie van de Afdeling West is Play Fair bereid gevonden om een meisjestoernooi te organiseren. Helaas waren er geen inschrijvingen vanuit de verenigingen van Afdeling West. Helaas ja, want het was een puik toernooi. Heel gemoedelijk, gezellig en goed verzorgd door toernooi-meester Arie Roos (jeugdtrainer bij Play Fair). Alleen HTC uit Hoofddorp was met een groep van acht meisjes aanwezig om samen met de vijf meiden van Play Fair het toernooi te spelen.

De meisjes waren ingedeeld in een A- en B-klasse. In de A-klasse was het al snel duidelijk dat Zoey en Zoey de finale zouden gaan spelen. Voor de duidelijkheid: Zoey van Play Fair en Zoey van HTC. In een spannende finale trok Zoey van HTC uiteindelijk aan het langste eind. Gefeliciteerd Zoey en Zoey!

In de B-klasse was er ook een finale tussen Play Fair en HTC. Het was een prachtige partij met mooi tafeltennis, waarin Myrthe van HTC toch de terechte winnaar werd tegen onze Fenna. Knap gespeeld van beide, dus ook allebei gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

Tussendoor werd er ook nog druk gespeeld tegen de robot, op de schuiftafeltennistafel en bij de ping-pong piramide. De meisjes konden ook genieten van paaseitjes en limonade en na afloop van de chocolade paastraktatie. En ze konden de nagels laten lakken in allerlei kleuren – al moest er af en toe flink met de handen worden gewapperd om weer met droge nagels te kunnen spelen.

Al met al een geslaagd toernooi, met dank aan toernooimeester Arie, zijn helpers Ina, Arnold en Hans, Myrna voor het nagellakken, de ouders – die de meeste partijen hebben geteld – en natuurlijk alle meisjes die hebben meegedaan.