Lasergamen en barbecuen

De jeugd van Play Fair heeft er weer een mooi uitje opzitten. Dit jaar was het een lasergame-feest met daarna een barbecue. Dit is het verslag van Fenna:

We vertrokken vrijdag 19 mei in de auto van Lennert en Arie rond kwart voor drie richting Zoetermeer. Daar hebben we gelasergamed. We hebben twee potjes gespeeld. Eén keer werd de groep in tweeën gesplitst en één keer mochten we in tweetallen elkaar proberen af te schieten. Arie en Lennert deden ook mee 😊.

Na deze leuke activiteit gingen we weer huiswaarts naar de familie Potters. Daar aangekomen stond de barbecue al klaar. We hebben broodjes hamburger, kippetjes en worstjes gegeten, maar misschien nog wel het lekkerste: de marshmallows van het vuur!

Rond half acht waren de ouders welkom, die nog even een bakje koffie/thee meededen.

Het was een gezellige afsluiting van het seizoen!