Play Fair op de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen

In het weekend van 14 en 15 mei werd in Sportcentrum de Trits in Baarn het Nederlands Jeugd Kampioenschap Tafeltennis georganiseerd. Op zaterdag werd het NJK voor B-licenties gespeeld en op zondag was het de beurt aan de A-licenties. De organisatie lag in handen van TTV Shot Soest en met ruim 250 inschrijvingen was het een druk bezet toernooi.

Fenna en Pepijn zijn ook in de uitslagen terug te vinden. Geweldig dat we zulke goede spelers in ons midden hebben!

Pepijn was teleurgesteld over zijn prestaties. Maar vergeet niet dat hij er wel bíj was! Uiteindelijk wist hij bij de A-spelers jongens onder 13, met zijn dubbelpartner Camiel, nog de derde/vierde plaats in het dubbel te halen. Fenna heeft bij de B-spelers meisjes onder 13 fantastisch gespeeld en werd daar 4e. Allebei gefeliciteerd.