Sarah en Pepijn op de NJM

Op 8 en 9 juni zijn de finales gespeeld van de Nationale Jeugd Meerkampen 2024 in Panningen. Play Fair was daarbij met twee jeugdspelers: Pepijn en Sarah Potters, met Bjorn als coach en met de supporters Janneke, Joec en Laura.

Na een schitterend weekend met echt heel mooi en hoog niveau tafeltennis zijn is Pepijn 6de geworden van de 12 spelers, en dat terwijl hij als elfde was geplaatst. Een hele mooie prestatie waar hij trots op mag zijn. Voor Pepijn is dit het laatste toernooi voor Play Fair. Volgend jaar gaat hij Hoofdklasse en misschien zelfs Landelijk C spelen bij Scylla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het toernooi van Sarah werd op zondag gespeeld. Ook zij is als zesde geëindigd van de 8 speelsters. Een hele knappe prestatie voor iemand die maar 1,5 uur per week traint. De meiden die daar stonden trainen vaak 3 tot 5 keer per week en spelen veel meer toernooien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al een prachtig weekend en op naar volgend jaar.