We gaan door in de zomer!!!

Woensdagmiddag en vrijdagavond
Vandaag is bekend geworden dat wij in de zomerperiode mogen tafeltennissen in ‘t Spant. Dit gaat om de periode van woensdag 22 juli tot en met vrijdag 28 augustus. Daarna begint het reguliere seizoen weer.

Het gaat om de woensdagmiddagen van 15:00 – 16:00 uur en de vrijdagavonden van 20:30 – 22:30.

Wij hebben tijdelijk zelf een sleutel om ‘t Spant te openen en af te sluiten. De Spantbar is niet geopend. En het verzoek is om de toiletten niet of alleen bij uitzondering te gebruiken; die moeten we als het nodig is na afloop zelf schoonmaken, omdat de reguliere schoonmaak in deze periode niet aanwezig is.

In deze periode geldt nog steeds het corona-protocol. Er is een handgel bij de ingang aanwezig, we houden afstand en de materialen worden na afloop gereinigd.

Over het reserveren
Via de enquête heeft een flink aantal spelers zich aangemeld om te komen spelen. Toch is het nog steeds mogelijk om je aan te melden (mail naar nieuwsbrief@ttv-playfair.nl).

We houden die lijst vervolgens ook aan als reserveringslijst. Per middag of avond wordt de lijst aangevuld. Het is dus in deze periode niet nodig om nogmaals van te voren te bellen, mailen of appen.

Informatie?
Als er vragen zijn over het bovenstaande, mail die dan gerust via nieuwsbrief@ttv-playfair.nl, of stel ze direct aan Hans Brand of Arnold Heuzen.